Omdömen

Det mest fantastiska med det gör är alla människor jag får möta, undervisa eller samarbeta med på olika sätt. Stort tack till era alla för givande samarbeten och uppdrag!

Feedback från samarbetspartners:


”Med ett eftertänksamt och smakfullt pianospel är Erik en av mina absoluta favoritpianister. Musiker i orkester, solo eller jazzkombo. Professionell och ödmjuk, är Erik alltid väl förberedd och levererar 100% musikalitet i alla sammanhang. Jag kan varmt rekommendera Eriks egenkomponerademusik.” 
Johan Hultman. Frilansande trummis / percussionist / VD Phonobel. www.phonobel.se
”Erik Slättberg besitter den optimala kombinationen av musikalitet med absolut gehör och en sympatisk och pålitlig personlighet. När jag ringer Erik och får veta att han kommer att jobba med mig så känner jag mig lugn, han kommer att göra sin roll utomordentligt bra, jag behöver inte oroa mig mer. Han kommer dessutom att göra det med en stor musikalisk inlevelse, oavsett genre och komplexitet i det som ska framföras. Kompetens rakt igenom!”  Dan Jisei – Frilansmusiker /Marknadsingenjör på Eskilstuna Energi och Miljö

Feedback från pianoelever och föräldrar till pianoelever:

”Toppen med privatlektioner. Proffsigt och pedagogiskt bemötande av Erik. Vår dotter är supernöjd och längtar alltid efter nästa lektion.” Mia, mor till pianoelev.

”Toppen med privata pianolärare när det är 3 års kö till kulturskolan. Perfekt att Erik är så pedagogisk och bra som lärare. Är så nöjd!”Maria, mor till pianoelev.

”Även om jag måste erkänna att jag är en ganska långsam elev så tycker jag Erik är bra på att anpassa sina pianolektioner för individen. Plus för trevligt väntrum också!” 
Robin, pianoelev.

 

"Erik är en engagerad och driven person som pushade mig i rätt riktning. Han lyssnar och förstår även komplexa problem och det var lätt att öppna upp sig för honom." Jimmy, Coachingklient.
Scroll Up